Kontakt

Kontakta oss

Frågor om Delmos-projektet

I snart 9 månader har vi drivit ett projekt med medel från Delegationen mot segregation med målet att kartlägga och synliggöra föreningarna i Biskopsgården, hjälpas åt att skapa fler samarbeten mellan föreningarna och med kommunen, nå ut till fler boende i området och lyfta det positiva i stadsdelen. 


Läs mer om projektet här! Om du har frågor - skicka ett mail till kontakt@bibvannerna.se

BiB i sociala medier

BiB:s nyhetsbrev

Ett par gånger per termin skickar vi ut vårt nyhetsbrev - du får koll på vad som händer på biblioteket och information om många kulturaktiviteter i Biskopsgården. Fyll i formuläret nedan för att börja prenumerera!

Prenumerera


Om dataskyddsförordningen DFS (GDPR)

Biblioteksvännerna i Biskopsgården (BiB) är en religiöst och politiskt obunden förening som verkar för ett närmare samarbete mellan bibliotek och boende i Biskopsgården. Föreningen kommer enbart att använda de uppgifter du delar med oss i detta formulär för att komma i kontakt med dig och för att hålla dig uppdaterad om vilka föreningens aktiviteter i Biskopsgården.


Om du inte längre vill få nyhetsbrev från oss kan du närsomhelst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken som finns längst ner i alla mail du får från oss, eller genom att kontakta oss på info@bibvannerna.se.

Skicka ett mail direkt!

Har du en bra idé du tycker att BiB borde jobba med? Eller något annat du vill prata med oss om? Skicka ett meddelande direkt!